Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Az általunk megalapított Kárpát-medencei Zenei Központ Tarhos Nonprofit Kft abból a célból jött létre, hogy a Békés megyei Tarhos községben található volt Wenckheim-kastélyban (annak zenepavilonjában) létesítendő zenei központ működését elindítsa, és működtesse.

A „Tarhos Projekt 2020” programját  Kodály Zoltán 70 évvel ezelőtti látogatásának tiszteletére tervezzük megrendezni. A tervek szerint 2020. június 4-5-6-7.-én koncertekkel, énekversenyekkel, és egyéb nemzetközileg is meghirdetett rendezvényekkel elindul a „Tarhos Projekt 2020” programja.  

Erre a fent jelzett évfordulóra a program megindításaként 2019. őszén között nyitó koncert-sorozattal, szakmai tanácskozással, média- és reklámkampánnyal indul a

„Tarhos Projekt 2020”.

A nyitó koncertre jeles külföldi előadókat, Kodály-módszertannal foglalkozó iskolák növendékeit várjuk. Ezen kívül a sajtó, és média munkatársait, valamint komolyzenei élet ismert és kevésbé ismert szereplői közül az ügyünk elhivatott támogatóit.  Ezen programok keretében jelentjük be a jövő évi versenyeket, Tarhos községben kialakításra kerülő rehabilitációs és rekreációs zenei központ indulását is.

Párhuzamosan elkezdődik a rehabilitációs programok kidolgozása, a mesteriskola megalapozása, valamint rekreációs helyszínek kialakításának előkészítése.

Tarhos, 2019. szeptember

Beszédes Tiborné ügyvezető, tulajdonos
Jávor Attila helyettes-ügyvezető, tulajdonos
Kárpát-medencei Zenei Központ Tarhos Nonprofit Kft.
5641  Tarhos község, Zöldfa utca 53-57.