Tarhos Nyitány

Támogatónk a Nemzeti Kulturális Alap

„Tarhos Projekt 2020” média kampány2019 október
(Nyitány)
Kárpát-medencei Zenei Központ Tarhos Nonprofit Kft 

A projekt kiemelkedő eleme a Tarhoson tartott rendezvény. Erről a marketingeszközök fejlesztésének keretében beharangozó reklámfilm is készült, amely alapján jól követhetőek a programok. Ebből a rendezvényt követően professzionális filmet fejlesztünk, illetve tájékoztató füzet formájában prezentáljuk az elképzeléseket, a modern felhasználási lehetőségeket és a nyitó projekt eredményeit.

A Nyitány programjait a Nemzeti Kulturális Alap Kásler Miklós Miniszter Úr javaslatára az NKA 449108/03194 számú pályázat keretében támogatja. A támogatás része a rendezvény helyszíneinek bérleti díja, a fellépők utazási fellépési költségei a szervezésben és a fejlesztések megalapozásában részt vevők megbízásai. A helyszínen a rendezvény keretében rekreációs tanácsadás is megrendezésre kerül.

A Nyitány kiemelt fellépője Batyi Róbert karnagy és a Szirom együttes fellépése a kétszeres Grammy – díjas Geza Hosszu Legocky hegedűművész közreműködésével.

A „Nyitány” eredményeire építve következhet a nemzetközi kapcsolatok kiépítésének elkezdése Kárpát-medence területén és Japánban, a Kodály-módszert legelhivatottabb követői között.